Županijsko natjecanje 2018./2019.

U petak  7.12.2018. u TOŠ Bernardo Parentin Poreč održano je Županijsko natjecanje u šahu. Naši dečki i cure pobijedili su u obje konkurencije i predstavljat će Istarsku županiju na državnom natjecanju.

U ženskoj konkurenciji šahistice Velog Vrha (Ana Mišan, Fiorella Debrevi, Lana Bezjak, Ana Dominković i Elena Kleva) osvojile su prvo mjesto, ispred OŠ Vidikovac i TOŠ Bernardo Parentin.

Ekipa OŠ Veli Vrh u muškoj konkurenciji (Nikola Milovanović, Enio Ibrišagić, Stefano Slivar, Petar Pereša i Janko Soklić,) osvojila je prvo mjesto, dok su se na drugom i trećem našle ekipe OŠ Svetvinčenat i TOŠ Bernardo Parentin.

Ovaj veliki šahovski uspjeh zasluga je zavidnog broja mladih šahista i šahistica koji redovito sudjeluju u radu školske šahovske grupe. Voditelj  Goran Banovac često ima slatke brige koju će postavu uzeti na natjecanje, budući da je svakim danom konkurencija za mjesto u ekipi sve jača.

Našim šahistima i šahisticama želimo puno sreće na predstojećem državnom prvenstvu koje će se održati u ožujku 2019. u Vinkovcima!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s