Zlatne cure!!

Već u prvom kolu zlatne cure odradile su pola posla: pobjedom 3:1 protiv glavnih konkurenata, ekipe Vidikovca, trasirale su put prema pobjedi. Bio je to ujedno jedini prepušteni bod – sve ostale mečeve odlučile su stopostotnim učinkom, nizajući 4:0 pobjede protiv svih protivnica.

Za Veli Vrh igrale su Mara Gortan, Ana Mišan, Marta Assad de Marco, Fiorella Debrevi i Silvia Licul.

I ove godine županijsko prvenstvo održalo se u TOŠ Bernardo Parentin Poreč, za koji nas vežu lijepe uspomene: tri godine zaredom dolazimo ovamo i cure svaki put odnesu zlato.

Dečki su imali znatno teži posao, ekipa domaćina pokazala se prejakom za svih: pobjedama u svim mečevima dečki iz Poreča zasluženo su osvojili prvo mjesto i put na državno natjecanje. Naša ekipa osvojila je drugo mjesto, što je s obzirom na smjenu generacija odličan uspjeh za ovu pomlađenu ekipu (četvero igrača iz prošlogodišnje ekipe otišlo je u srednju školu). Loris Cinkopan, Ivan Kamenčić, Matija Buršić, Nikola Milovanović i Mario Poletan hrabro su se borili i u odlučujućem meču protiv domaćina nedostajalo im je malo sreće za bolji rezultat. Bravo dečki, vratit ćemo se dogodine još jači!

A zlatne cure… Počinju pripreme za državno. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s